Diensten en advies

Advies op maat van onze dienstverlening

Wij geven u een uitgebreid advies over tegels. Van groot belang zijn soort, maat, kleur, verwerkpatroon en ondergrond.

Wand en vloertegelwerk
Wand en vloertegelwerk spelen een belangrijke rol in het hele afbouwproces. Een mooie, passende tegel en een zorgvuldige verwerking zijn de ingrediënten voor een prachtig eindresultaat. Om dit eindresultaat te realiseren, gebruiken wij onder andere diamant waterzagen, diamant waterboren en tegelsnijders voor kleine en grote tegels. Met dit gereedschap en onze ervaring kunnen wij elk gewenst project realiseren.

Zandcement dekvloeren
In veel gevallen brengen wij de zandcement dekvloer eigenhandig aan om een mooi vlak resultaat te krijgen. Ook het egaliseren van uw vloer is voor ons geen enkel probleem. Door de ondergrond goed vlak te maken, creëer je voor tegelwerk een goede basis. Dit ziet u terug in het eindresultaat.

Lichte verbouwingen
Het organiseren van een verbouwing vergt veel tijd en energie. Wij verzorgen meer dan alleen tegelwerk. Van sloopwerk tot afwerking kunnen wij uw verbouwing verzorgen.

Leveren van tegels en bouwmateriaal
U wilt uiteraard dat de bestelde bouwmaterialen op tijd en netjes worden afgeleverd. Hiervoor hebben wij goede afspraken gemaakt met onze leveranciers. Wij zorgen voor een soepele organisatie en verloop van uw (ver)bouwproject.